klantenvertellen 9.1/10
4.5/5

Clinic Powerkiten

Hoezo niks te doen in Scheveningen?
€17,50
10 tot 25 pers.
€ 25,- p.p.
25 tot 50 pers.
€ 22,50 p.p.
50 tot 100 pers.
€ 20,- p.p.
Vanaf 100 pers.
€ 17,50 p.p.

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

10 - 1500 Personen

Tijdsduur

2 uur

Belevenis

Geniet 7 dagen p/week van onze clinic powerkiten in Scheveningen. In onze clinic powerkiten Scheveningen gebruiken we het hele windvenster, 180 graden. Aan beide kanten van de windrichting heb je 90 graden om de powerkite te laten vliegen. Recht in de wind heeft de powerkite de meeste kracht, hier wordt ook het “kicke” moment ervaren.

Food & drinks:

Uiteraard krijg je ook trek van al die inspanningen op het strand van Scheveningen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ op locatie. Er zijn verschillende strandpaviljoens in Scheveningen met een goede keuken. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden met een richtprijs. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Stuur ons dan een mail of neem contact op.

Opties: Prijs incl. btw
Koffie/thee + gebak € 5,- p.p.
Lunch € 12,50 p.p.
High thea € 12,50 p.p.
BBQ € 20,- p.p.

Voorbeeldprogramma clinic powerkiten:

* Met 1 activiteit (powerkite clinic) van 1,5 uur

12:45 – Ontvangst op locatie
13:00 – Lunch of koffie/thee & gebak

14:00 – Start clinic powerkiten
15:30 – Einde clinic

16:00 – Borrel of BBQ

Wat gaan we doen in de clinic powerkiten?

In de workshop powerkiten Scheveningen gaat het vooral om doen! De workshop powerkiten bestaat uit 95% actie. Na een korte uitleg van het materiaal gaan wij direct aan de slag. Bij grotere groepen doe je de powerkite workshop met een buddy die je kan helpen als er wat is. Je wisselt af en probeert andere / grotere powerkites. Het ligt natuurlijk aan de wind hoe de workshop powerkiten verloopt maar met goed powerkite materiaal kan je veel doen. Wij kunnen iedereen binnen een half uur de basis leren van het powerkiten, ook zonder enige ervaring.

Combinatie events

Voor een compleet verzorgd beachevent van 4-5 uur

Powerkiten + Bumperball

v.a. €30

Voorbeeldprogramma clinic powerkiten:

* Met 1 activiteit (powerkite clinic) van 1,5 uur

12:45 – Ontvangst op locatie
13:00 – Lunch of koffie/thee & gebak

14:00 – Start clinic powerkiten
15:30 – Einde clinic

16:00 – Borrel of BBQ

Veel gestelde vragen

De powerkite clinic is geschikt voor iedereen tussen de 7 en de 75 jaar! Zwangere vrouwen kunnen gratis / zittend meedoen.

Nee, je kleedt je naar de dag zelf. In de zomer kun je zelfs lekker op je blote voeten meedoen. We adviseren niet je beste schoenen aan te houden 🙂
1 a 2 dagen van tevoren hebben wij contact om het deelnemersaantal te checken en de voorspelling met je door te nemen. Zijn de omstandigheden niet goed? Dan kun je kostenloos de clinic verplaatsen of een alternatieve activiteit kiezen.
In principe zijn wij 7 dagen per week geopend, de meeste clinics worden gegeven tussen 12-18.
Vanaf 5 personen kun je een vrije reservering plaatsen. Voor kleinere groepen dan 5 pers. kun je ons een bericht sturen voor de beschikbaarheid.
De gemeente heeft een aantal zones waar de powerkite clinic gegeven kan worden. Locatie 1 is bij strandpaviljoen La Cantina (gratis parkeren tot 18:00) en locatie 2 is voor de vuurtoren. In overleg kunnen wij ook op andere spots komen.

Nog geen antwoord op je vraag? Stuur ons een berichtje en wij helpen je verder.

Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur.

Offerte aanvraag