Contact & reserveringen

Wij helpen jullie graag op weg met een goede clinic & handige info over Scheveningen ! Neem dan contact op met het onderstaande tel. nummer of mail naar info@powerkiten-scheveningen.nl voor een vrijblijvende aanvraag of afspraak. Je hoeft niets vooruit te betalen en kan tot 24 uur van tevoren het aantal deelnemers kostenloos wijzigen of annuleren zonder reden.

Als je al weet wanneer het uitje moet plaats vinden, laat dan hier een berichtje achter over de details van het uitje. Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren. Voor dringende vragen & support op locatie kun je dit nummer bellen: 070-2501429

Vragen?

Vul hier je gegevens in:

Hoofdlocatie

Schokkerweg 44, Den Haag

Bel ons

Stuur een bericht

info@powerkiten-scheveningen.nl

Veel gestelde vragen

Is de powerkite clinic geschikt voor alle leeftijden?

De powerkite clinic is geschikt voor iedereen tussen de 7 en de 75 jaar! Zwangere vrouwen kunnen gratis / zittend meedoen.

Heb je speciale kleding nodig?

Nee, je kleedt je naar de dag zelf. In de zomer kun je zelfs lekker op je blote voeten meedoen. We adviseren niet je beste schoenen aan te houden 🙂

Wat als er geen wind is?

1 a 2 dagen van tevoren hebben wij contact om het deelnemersaantal te checken en de voorspelling met je door te nemen. Zijn de omstandigheden niet goed? Dan kun je kostenloos de clinic verplaatsen of een alternatieve activiteit kiezen.

Wanneer kunnen we een clinic boeken?

In principe zijn wij 7 dagen per week geopend, de meeste clinics worden gegeven tussen 12-18.

Vanaf hoeveel personen kan ik reserveren?

Vanaf 5 personen kun je een vrije reservering plaatsen. Voor kleinere groepen dan 5 pers. kun je ons een bericht sturen voor de beschikbaarheid.

Wat zijn de powerkite locaties?

De gemeente heeft een aantal zones waar de powerkite clinic gegeven kan worden. Locatie 1 is bij strandpaviljoen La Cantina (gratis parkeren tot 18:00) en locatie 2 is voor de vuurtoren. In overleg kunnen wij ook op andere spots komen.

Nog geen antwoord op je vraag? Stuur ons een berichtje en wij helpen je verder.

Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur.