klantenvertellen 9.1/10
4.5/5

Vrijgezellenuitje Scheveningen

Altijd een geslaagde dag met onze activiteiten
€15
Groepen < 10 pers.
€ 20,- p.p.
10 tot 20 pers.
€ 17,50,- p.p.
20 tot 50 pers.
€ 15,- p.p.

Er worden nog geen kosten in rekening gebracht

Groepen

5 - 500 Personen

Tijdsduur

2 uur

Belevenis

Een vrijgezellenuitje Scheveningen organiseren is een leuke maar soms een lastige taak. Iedereen heeft vaak wel wat te zeggen over de dagplanning van het vrijgezellenuitje Scheveningen. Voor elke groep hebben wij een passende clinic. Met andere woorden; wij passen ons aan de groep. Het kan ook zijn dat jullie een langer programma zoeken met verschillende activiteiten, die lees je verder op de pagina. In ieder geval is de powerkite clinic een goede optie voor jullie vrijgezellenuitje Scheveningen. De clinic is 1,5 uur en bestaat voor 95% uit actie!

Food & drinks:

Uiteraard krijg je ook trek van al die inspanningen op het strand van Scheveningen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel of BBQ op locatie. Er zijn verschillende strandpaviljoens in Scheveningen met een goede keuken. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden met een richtprijs. Wil je wat meer informatie over de mogelijkheden? Stuur ons dan een mail of neem contact op.

Opties: Prijs incl. btw
Koffie/thee + gebak € 5,- p.p.
Lunch € 12,50 p.p.
High thea € 12,50 p.p.
BBQ € 20,- p.p.

Combinatie events

Voor een compleet verzorgd beachevent van 4-5 uur

Powerkiten + Bumperball

v.a. €30

Veel gestelde vragen

De powerkite clinic is geschikt voor iedereen tussen de 7 en de 75 jaar! Zwangere vrouwen kunnen gratis / zittend meedoen.

Nee, je kleedt je naar de dag zelf. In de zomer kun je zelfs lekker op je blote voeten meedoen. We adviseren niet je beste schoenen aan te houden 🙂
1 a 2 dagen van tevoren hebben wij contact om het deelnemersaantal te checken en de voorspelling met je door te nemen. Zijn de omstandigheden niet goed? Dan kun je kostenloos de clinic verplaatsen of een alternatieve activiteit kiezen.
In principe zijn wij 7 dagen per week geopend, de meeste clinics worden gegeven tussen 12-18.
Vanaf 5 personen kun je een vrije reservering plaatsen. Voor kleinere groepen dan 5 pers. kun je ons een bericht sturen voor de beschikbaarheid.
De gemeente heeft een aantal zones waar de powerkite clinic gegeven kan worden. Locatie 1 is bij strandpaviljoen La Cantina (gratis parkeren tot 18:00) en locatie 2 is voor de vuurtoren. In overleg kunnen wij ook op andere spots komen.

Nog geen antwoord op je vraag? Stuur ons een berichtje en wij helpen je verder.

Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur.

Offerte aanvraag